En kompetent bilverkstad

God dagens, god dagens på er alla och varmt välkomna till mig och min blogg. För att ni ska få en så bra start på dagen som möjligt tänkte jag pigga upp er med en rekommendation. Jag vet att min små tips och rekommendationer är rätt så omtyckta och jag försöker alltid att pejla in vad det är ni för tillfället känner er sugna på att få veta mer om. I går var det om en restaurang men detta inlägg ska handla om bilreparationer i Enköping, eller närmare bestämt om en specifik bilverkstad som heter CT Bil o Plåt. 

Jag valde att ta kontakt med det här företaget när jag märkte att det var konstiga ljud som lät från motorn. Det var några år sedan nu och det var lite av en slump att jag hamnade på just denna verkstad. Min ordinarie verkstad hade semesterstängt men jag blev så positivt överraskad när jag kom till CT Bil o Plåt och dessutom löste de problemet med bilen efter mitt besök hos dem och det kostade inte alls lika mycket som jag hade förväntat mig, vilket blev som ett extra plus i kanten. Från den dagen bestämde jag att jag skulle fortsätta att vända mig till dem så fort jag behövde hjälp med bilreparationer i Enköping. Sedan har jag varit där ytterligare några gånger efter detta första besök och det är så smidigt att lämna sin bil dit och det är skönt att man kan förlita sig på att få den hjälp som man behöver inom bilreparationer i Enköping med sin bil när man anlitar CT Bil o Plåt. Eftersom det är en hel del av er som har efterlyst att få hjälp med bilreparationer här i Enköping med omnejd så hoppas jag att ni blev nöjda med det här inlägget.