Rickard Drottz VVS AB

Välkomna till bloggen! Jag hoppas att du haft en bra start på veckan, det har jag haft även om det har varit lite väl mycket att göra på jobbet på den där restaurangen där jag jobbar, och som jag brukar blogga om. Nu har det lugnat sig något och därför hade jag tid att sätta mig ner och skriva lite här i bloggen. I det här inlägget ville jag berätta om ett företag som är duktiga på det här med vvs i Skövde och Tidaholm med omnejder. Jag har förstått sedan jag startade den här bloggen, att det är flera läsare som håller på att renoverar och rustar upp sina hus precis som jag. Då är det väl aldrig fel om jag kan tipsa dig om företagen som har hjälpt mig på ett bra sätt, då kan ju du anlita dem också! Det är i alla fall som så här, att företaget som bytte ut några gamla rör som var från då huset byggdes för 80 år sedan heter Rickard Drottz VVS, det perfekta företaget för alla som behöver hjälp inom vvs i Sövde eller Tidaholm. 

Jag är så otroligt nöjd med hjälpen som jag fick av dem så därför vill jag tipsa er läsare som befinner er i Skövde eller Tidaholm eller häromkring om att det här företaget finns. Oavsett om du behöver hjälp med installation, reparation eller service så kommer de att kunna ge dig den hjälp som du behöver, oavsett om du är en privatperson, bostadsrättsförening eller ett företag. Som ett litet plus i kanten är dessa rörmokare väldigt trevliga att ha att göra med. Jag tycker att du som intresserar dig för dessa tjänster inom vvs i Skövde eller Tidaholm kikar närmare på det här företaget på deras hemsida.